Turistièka naklada

povijest • kultura • umjetnost • turizam • prirodne ljepote

Registracija Prijava Jezik: Hrvatski
 

Uvjeti poslovanja

Sljedeći uvjeti poslovanja definiraju cjelokupan postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i eventualnog povrata, odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim internetskim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe je Turistička naklada d.o.o. a Kupac robe je posjetitelj internetske stranice koji se registrira na našim stranicama, popuni elektronski formular narudžbe i plati

Turistička naklada d.o.o.
Ogrizovićeva 40 C
10 000 Zagreb
Matični broj: 1271695
 
OIB: 33519855166
Telefon: 01/3822347
turisticka.naklada@zg.thnet.hr
 

NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem. Kupac mora ispuniti narudžbenicu s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Minimalna vrijednost narudžbe za kupnju ne postoji.
 
IZJAVA O TAJNOSTI
 
Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka prikupljenih i pohranjenih u našoj bazi. Turistička naklada kao pružatelj usluga web shopa u kojemu možete kupiti turističke monografije iz naše naklade pokušava maksimalno zaštiti privatnost korisnika pri korištenju ovih internetskih stranica. Osobne podatke koje sakupimo u okviru obavljanja naše djelatnosti ili iz javno dostupnih izvora, upotrijebit ćemo isključivo prema odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka 
 
Vaše osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Određene osjetljive informacije se kriptiraju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su Vaše osobne informacije van dosega neovlaštenom korištenju.
 
ISPORUKA
 
POŠTARINA I OTPREMA
 
Dostavu svih paketa šaljemo brzo i sigurno Hrvatskom poštom. Prilikom preuzimanja robe dužni ste provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kurirskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
 
Troškovi dostave (pakiranja i poštarine) i rok isporuke ovise o Vašem mjestu prebivališta i vidljivi su na završnom koraku narudžbe.
 
POVRAT / REKLAMACIJE
 
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
 
- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 
Turistička naklada će odobriti povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno, koje zaprimi 15 dana od primitka robe, s instrukcijama za povrat robe.
 
PLAĆANJE:
 
Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti putem T-com Pay Waya American Express, MasterCard, Visa i Diners karticama.
 
 
IZJAVA O SIGURNOSTI
 
T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.
 
Razmjena osjetljivih podataka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže, koja nema pristup na internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.
 
 
Izjava o konverziji
 
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena Vaša kreditna kartica dobiva se kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate na Vašoj kreditnoj kartici isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.
Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.